Home
MCQs
General Knowledge MCQs
All MCQs
General Knowledge MCQs

General Knowledge MCQs - All MCQs

Capital cities of the countries, Computer, Largest and Smallest, Longest and Shortest, Human Body

1. VGA stands for?

A. Video Graphics Array

B. Visual Graphics Adapter

C. Video Graphics Adapter

D. Visual Graphics Array

Answer: A

2. What is the capital city of Ethiopia?

A. Saint George's

B. Addis Ababa

C. Tbilisi

Answer: B

3. What is the capital city of Peru ?

A. Lima

B. Rome

C. Kingston

Answer: A

4. What is the capital city of Liberia ?

A. Monrovia

B. San Marino

C. Dakar

Answer: A

5. Which is the Shortest River in the world?

A. Nile River

B. River Bain

C. Roe River

D. Comal River

Answer: C

6. What is the capital city of Germany ?

A. Paris

B. Berlin

C. Seoul

Answer: B

7. What is the capital city of Central African Republic ?

A. Bangui

B. Pyongyang

C. Kingston

Answer: A

8. What is number of kidneys in human body?

A. One

B. Two

C. Three

D. None of above

Answer: B View Discussion

9. What is the capital city of Palau ?

A. Libreville

B. Melekeok

C. Tbilisi

Answer: B

10. What is the capital city of Korea - South?

A. Pyongyang

B. Kuala Lumpur

C. Seoul

Answer: C